Sådan aktiverer du dit Norton-program

For at kunne bruge alle funktionerne i dit Norton-program skal du først aktivere dit program. Programaktivering er med til at begrænse risikoen for piratkopiering af software, og samtidig sikrer du dig, at du har ægte Symantec-software.

Hvis du har forbindelse til internettet, sker programaktiveringen automatisk, når du starter programmet første gang efter installationen. Hvis du ikke aktiverede programmet under installationen, bliver du bedt om at aktivere det, hver gang programmet startes. Der vises desuden jævnligt en aktiveringsadvarsel indtil du aktiverer programmet.

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Forny eller Aktivér nu i hovedvinduet i dit Norton-program.

Du kan også klikke på Aktivér nu i aktiveringsadvarslen.

3. Log på Norton-kontoen med legitimationsoplysningerne til Norton-kontoen, hvis du bliver bedt om det.

4. Udfør en af følgende handlinger:

• Klik på Indtast en nøgle, hvis du har en produktnøgle, indtast produktnøglen, og følg vejledningen på skærmen.

• Hvis du har en licens, skal du vælge abonnementet og følge vejledningen på skærmen.

• Klik på Køb et abonnement, hvis du vil købe en licens. Du viderestilles til webstedet Norton Store, hvor du kan fuldføre dit køb.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70306846_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 09/09/2015