Aktivér din Norton-tjeneste

Du skal aktivere tjenesten for at kunne anvende alle Nortons funktioner. Aktivering er med til at begrænse risikoen for piratkopiering af software, og samtidig sikrer du, at du benytter ægte Symantec-software.

Hvis du har forbindelse til internettet, sker aktiveringen automatisk, når du starter tjenesten første gang efter installationen. Hvis aktiveringen ikke fandt sted under installationen, bliver du bedt om at aktivere, hver gang tjenesten startes. Der vises desuden jævnligt en aktiveringsadvarsel, indtil du aktiverer tjenesten.

1. Start Norton-tjenesten.

2. Klik på Forny eller Aktivér nu i hovedvinduet.

Du kan også klikke på Aktivér nu i aktiveringsadvarslen.

3. Log på Norton-kontoen med legitimationsoplysningerne til Norton-kontoen, hvis du bliver bedt om det.

4. Udfør en af følgende handlinger:

• Klik på Indtast en nøgle, hvis du har en produktnøgle, indtast produktnøglen, og følg vejledningen på skærmen.

• Hvis du har en licens, skal du vælge abonnementet og følge vejledningen på skærmen.

• Klik på Køb et abonnement, hvis du vil købe en licens. Du viderestilles til webstedet Norton Store, hvor du kan fuldføre dit køb.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70306846_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 03/10/2016