Sådan konfigureres appovervågning i Norton Family

Norton Family hjælper dig med at overvåge apps, som dit barn installerer eller fjerner på sin Android-enhed. Når du installerer Norton Family-klienten på din Android-enhed, skal den først konfigureres i barnetilstand, så enheden scannes, og de installerede apps registreres.

Med Norton Family kan du som forælder ved hjælp af en liste over apps tillade eller forbyde apps på dit barns enhed. Når apps installeres eller fjernes fra enheden, opdateres listen i Norton Family-klientens husregler.

Du skal aktivere Appovervågning for at overvåge de applikationer, dit barn bruger. Appovervågning findes kun i Norton Family Premier.

Konfiguration af app-overvågning på Norton Family-webstedet

1. Log på webstedet for Norton Family ved hjælp af mailadressen og adgangskoden for forældreadgang.

2. Klik på barnets profil under Børn.

3. På fanen Barnets Husregler skal du klikke på Til, hvis indstillingen Overvågning af mobilapps er nedtonet.

4. Under Overvågning af mobilapps skal du klikke på Indstillinger for husregler.

5. Under Vælg at blokere appen vises en liste over de apps, som er installeret på dit barns enhed. Du kan blokere eller tillade en app ved at vælge eller fravælge appen.

6. Klik på Gem.

Sådan konfigureres appovervågning på dit barns enhed

1. Start appen Norton Family på startskærmen.

2. Gør ét af følgende:

• Tryk på Barnetilstand og derefter på Forældertilstand øverst, hvis appen er i Barnetilstand.

• Tryk på Log på, hvis appen er i forældretilstand.

3. Indtast forælder-mailadressen og -adgangskoden, og tryk på Log på.

4. Tryk på ikonet for den børneprofil, hvis indstillinger du vil konfigurere.

5. Tryk på App-overvågning på fanen Regler under Aktiviteter.

6. Tryk på statusindikatoren ud for App-overvågning for at slå funktionen Til eller Fra.

7. Under mobil-apps vises en liste over de apps, som er installeret på dit barns enhed. Markér eller fjern markeringen ud for en app for at blokere eller fjerne blokeringen af den.

8. Luk indstillingerne, når du er færdig med at konfigurere dem. Tryk på knappen Menu, og tryk derefter på Log ud.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70166093_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 08/07/2016