Sådan afinstalleres Norton Family på din Android-enhed

TRIN 1

Deaktiver Enhedsadministrator for Norton Family

1. Gå til Indstillinger på Startskærmen.

2. Gå til Personlig, tryk på Sikkerhed, og tryk derefter på Enhedsadministratorer.

3. Fjern markeringen i feltet ud for Norton Family for at deaktivere Enhedsadministration til Norton Family.

4. Tryk på Deaktiver.

5. Tryk på OK.

6. Indtast den overordnede mailadresse og adgangskode, og tryk derefter på OK.

7. Når bekræftelsen er gennemført, fjernes det grønne flueben ud for Norton Family under Enhedsadministratorer. Der sendes en mail til forælder-mailadressen om, at Norton Family er afinstalleret fra enheden.

TRIN 2

Afinstaller Norton Family

1. Gå til Indstillinger på Startskærmen.

2. Gå til Applikationer eller Applikationsadministrator alt efter Android-versionen på din enhed.

3. Vælg Norton Family, og tryk på Afinstaller på listen over applikationer.

4. Tryk på Afinstaller.

5. Tryk på OK, når afinstallationen er færdig.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70166072_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 23/08/2016