Sådan installeres Norton Family på din Android-enhed

TRIN 2

Installer Norton Family

1. Start applikationen Play Store på dit barns Android-enhed.

2. Søg efter og download Norton Family -applikationen.

3. Tryk på ikonet Norton Family på statuslinjen for at begynde installationen, når filen er overført.

4. Læs oplysningerne om applikationstilladelser, og tryk på Næste for at rulle ned.

5. Tryk på Installer.

6. Tryk på Åbn, når installationen er færdig.

7. Tryk på Slutbrugerlicensaftale for at læse den, og tryk på Acceptér.

8. Læs skærmbillederne med oplysninger, og tryk på Kom godt i gang.

9. Tryk på Log på.

10. Indtast mailadressen og adgangskoden, og klik derefter på Log på.

11. Gør et af følgende:

• Tryk på Barn, hvis dit barn bruger enheden.

• Hvis du vil konfigurere Norton Family til dit barn, skal du trykke på Forælder.

12. Tryk på Fortsæt.

13. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af, hvilken tilstand du har valgt:

• Barnetilstand: Tryk på ikonet for barneprofilen, som du vil knytte til enheden, på listen over børneprofiler. Indtast et navn til enheden, og tryk på Udført.

Tryk på Aktivér, når du bliver bedt om at aktivere enhedsadministratoren. Tryk på OK.

• Forældretilstand: Tryk på Forældertilstand og derefter på Indstillinger for at konfigurere din forælderprofil. Tryk på ikonet for børneprofilen for at konfigurere reglerne eller se børneprofilens aktiviteter.

Norton Family er nu installeret.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70166030_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Sidst ændret: 03/07/2014