Afinstallation af Norton AntiVirus 12 til Mac

Afinstaller Norton AntiVirus

1. Gå til mappen Programmer, åbn mappen Symantec Solutions, og dobbeltklik derefter på Symantec Uninstaller.

2. Gå til vinduet Afinstaller Symantec-produkter, markér Norton Symantec Solutions, og klik derefter på Afinstaller.

3. Gå til vinduet Bekræft, og klik på Afinstaller.

4. Klik på Luk i det afinstallationsvindue, der indeholder en oversigt over slettede elementer.

5. Klik på Genstart.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v69849357_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X 10.10.x, Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x
Sidst ændret: 10/02/2015