Fejl: "3040,40018" vises i Norton-programmet

Fejlen forekommer, hvis der allerede findes et sikkerhedsprogram, som ikke er fra Symantec, på din computer. Symantec anbefaler, at du kun kører ét antivirus- eller antispyware-program. Ved kun at bruge et Norton-program, opnår du den bedste beskyttelse og undgår konflikter mellem sikkerhedsprogrammer. Vi foreslår, at du afinstallerer alle sikkerhedsprogrammer, som ikke er fra Symantec. Der er anvisninger på, hvordan du afinstallerer alle sikkerhedsprogrammer, som ikke er fra Symantec, i dokumentationen til de pågældende programmer.

Hvis der ikke er installeret sikkerhedsprogrammer, som ikke er fra Symantec, eller hvis problemet fortsat er der, selvom du har afinstalleret alle sikkerhedsprogrammer, som ikke er fra Symantec, kan du fortsætte til trin 1.

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Opdater virusdefinitionerne

1. Gå til webstedet med filoverførsler til Intelligent Updater.

2. Afhængigt af hvilken version af Windows du bruger, skal du gøre et af følgende:

• Windows (32-bit): Klik på den første fil på listen under Filnavn. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i32.exe. f.eks. 20070828-017-v5i32.exe

• Windows (64-bit): Gå til afsnittet for 64-bit platforme, og klik på den første fil på listen under Filnavn. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i64.exe. f.eks. 20090922-017-v5i64.exe

3. Gem filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet skal du dobbeltklikke på den fil, du har hentet.

TRIN 2

Aktivér Auto-Protect, når computeren startes

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Antivirus under Detaljerede indstillinger.

4. Hvis Auto-Protect er slået fra under Realtidsbeskyttelse på fanen Automatisk beskyttelse, skal du klikke på skydeknappen for at slå funktionen til.

5. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk

6. Luk alle programmer, og genstart computeren.

TRIN 3

Start computeren i fejlsikret tilstand

1. Afslut alle programmer.

2. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

3. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

msconfig

Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

4. I vinduet Systemkonfiguration skal du i fanen Start markere Sikker start.

I Windows XP: I vinduet Systemkonfigurationsprogram skal du markere /SAFEBOOT under fanen BOOT.INI.

5. Klik på Ok.

6. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Computeren genstarter i fejlsikret tilstand, hvilket tager flere minutter.

TRIN 4

Kør en Komplet systemscanning

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på Kør scanninger.

3. Vælg Komplet systemscanning, og klik på Ok i vinduet Scanninger.

4. Klik på Afslut, når scanningen er færdig.

TRIN 5

Start computeren i normal tilstand

1. Afslut alle programmer.

2. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

3. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

msconfig

Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

4. I vinduet Systemkonfiguration skal du under fanen Start fjerne markeringen af Sikker start.

I Windows XP: I vinduet Systemkonfigurationsprogram skal du i fanen BOOT.INI fjerne markeringen af /SAFEBOOT.

5. Klik på Ok.

6. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Computeren genstarter i normal tilstand, hvilket tager flere minutter.

TRIN 6

Kør en komplet systemscanning igen

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på Kør scanninger.

3. Vælg Komplet systemscanning, og klik på Ok i vinduet Scanninger.

4. Klik på Afslut, når scanningen er færdig.

Hvis problemet ikke er løst, anbefaler vi, at du henter og kører Norton Power Eraser.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v69674935_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/09/2015