Sådan tillader du et blokeret program

Nogle gange blokerer den dynamiske firewall visse programmer, så de ikke kan etablere forbindelse til internettet. Der kan f.eks. være tale om programmer til at høre radio og se video over internettet, netværksspil eller specialfremstillede virksomhedsprogrammer, som du har fået af din arbejdsgiver. Hvis du ved, at det pågældende programs internetadgang ikke udgør en trussel mod computerens sikkerhed, kan du tillade, at der oprettes forbindelse til internettet.

Sådan tillader du et blokeret program

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på Firewall i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Under fanen Programkontrol skal du vælge det program, du vil give adgang til internettet.

4. På rullelisten Adgang for det pågældende program skal du klikke på Tillad.

5. Klik på Anvend.

Sådan tillades et blokeret program i vinduet Sikkerhedshistorik

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på Historik.

3. Vælg Firewall - aktiviteter på rullelisten Vis i vinduet Sikkerhedshistorik.

4. Vælg den firewallaktivitet, der er knyttet til det blokerede program.

5. Klik på Flere valgmuligheder.

6. Klik på Tillad under Handlinger i vinduet Sikkerhedshistorik - Avancerede oplysninger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6958602_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/09/2016