Sådan tillader du et blokeret program

Nogle gange blokerer den dynamiske firewall visse programmer, så de ikke kan etablere forbindelse til internettet. Der kan f.eks. være tale om programmer til at høre radio og se video over internettet, netværksspil eller specialfremstillede virksomhedsprogrammer, som du har fået af din arbejdsgiver. Hvis du ved, at det pågældende programs internetadgang ikke udgør en trussel mod computerens sikkerhed, kan du tillade, at der oprettes forbindelse til internettet.

Sådan tillader du et blokeret program

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

4. Under fanen Programkontrol skal du vælge det program, du vil give adgang til internettet.

5. På rullelisten Adgang for det pågældende program skal du klikke på Tillad.

6. Klik på Anvend.

Norton-firewallen konfigurerer automatisk indstillingerne for internetadgang for de programmer, der kan bruge internettet, første gang de køres. Når et program forsøger at få adgang til internettet første gang, opretter den automatiske programkontrol regler for programmet. Hvis du selv vil angive indstillingerne for programmernes internetadgang, kan du deaktivere Automatisk programkontrol. I så fald vises der en meddelelse om, at du skal konfigurere indstillingen for internetadgang, første gang et program forsøger at etablere forbindelse til internettet.

Deaktivering af automatisk programkontrol

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

4. Klik på Avanceret programkontrol i vinduet Firewall.

5. Flyt knappen Til/Fra i rækken Automatisk programkontrol til positionen Fra.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6958602_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/08/2018