Tillad internetadgang til et blokeret program

Som standard, blokerer den dynamiske firewall visse programmer, så de ikke kan etablere forbindelse til internettet. Der kan f.eks. være tale om programmer til at høre radio og se video over internettet, netværksspil eller specialfremstillede virksomhedsprogrammer, som du har fået af din arbejdsgiver. Hvis du ved, at det pågældende programs internetadgang ikke udgør en trussel mod computerens sikkerhed, kan du tillade, at der oprettes forbindelse til internettet.

Når du åbner et freeware-program, som du har hentet på internettet, risikerer du, at skadelige websteder forsøger at få adgang til din computer. NortonLifeLock anbefaler, at funktionen til URL-overvågning i apps altid er aktiveret. Når URL-overvågning i apps er slået til, vil Norton overvåge alle programmer, som er installeret på computeren, og forhindre skadelige websteder i at få adgang til din computer. Du kan læse mere i Konfiguration af Norton til at overvåge programmer og forhindre, at skadelige websteder får adgang til din computer.

Tillad internetadgang til et blokeret program

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

4. Under fanen Programkontrol skal du vælge det program, du vil give adgang til internettet.

5. På rullelisten Adgang for det pågældende program skal du klikke på Tillad.

6. Klik på Anvend.

Som standard konfigurerer Norton-firewallen automatisk indstillingerne for internetadgang for de programmer, der kan bruge internettet, første gang de køres. Når et program forsøger at få adgang til internettet første gang, opretter den automatiske programkontrol regler for programmet.

Dog giver Norton dig mulighed for manuelt at konfigurere indstillingerne for internetadgang til dine programmer.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6958602
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/07/2020