Sådan tilpasser du Norton-programmets indstillinger

Med standardindstillingerne for Norton-programmet er computeren beskyttet automatisk og effektivt. Hvis du vil ændre eller tilpasse sikkerhedsindstillingerne, er der adgang til de fleste af dem fra vinduet Indstillinger.

Du kan konfigurere indstillingerne i Norton-programmet på følgende måder:

• Du kan slå en funktion til eller fra vha. knappen Til/Fra. Når du har deaktiveret en funktion, bliver Til/Fra -knappen rød som tegn på, at computeren er sårbar over for sikkerhedstrusler. Når du har aktiveret en funktion, bliver Til/Fra -knappen grøn som tegn på, at computeren er beskyttet mod sikkerhedstrusler.

• Du kan trække skyderen for en sikkerhedsfunktion til den ønskede indstilling. I de fleste tilfælde kan skydeknapperne i Norton-programmet bruges til at angive, om sikkerhedstrusler skal afhjælpes automatisk, eller om du vil spørges, før der gøres noget.

• Du kan konfigurere en sikkerhedsfunktion ved enten at vælge en af konfigurationsmulighederne eller indtaste de nødvendige oplysninger. De fleste af disse muligheder har form at afkrydsningsfelter, som kan markeres.

Du kan også vælge Brug standarder, hvis du vil nulstille alle indstillingerne.

• Du kan vælge en mulighed på rullelisten.

• Med Hurtigknapper kan du hurtigt aktivere eller deaktivere en funktion ved at markere eller fjerne markeringen ud for den.

Brug standardindstillinger findes i de fleste vinduer med Indstillinger i Norton-programmet. Du kan bruge denne mulighed, hvis du vil nulstille alle indstillingerne.

Sådan tilpasser du Norton-programmets indstillinger

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på den sikkerhedsfunktion, du vil tilpasse, i vinduet Indstillinger.

3. Vælg de ønskede indstillinger i det vindue, der åbnes.

Du skal muligvis klikke på en fane for at få adgang til de indstillinger, som findes under den.

4. Gør et af følgende i vinduet Indstillinger :

• Klik på Anvend for at gemme ændringerne.

• Klik på Luk for at lukke vinduet uden at gemme ændringerne.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6958566_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 22/02/2016