Køb af mere cloudlagerplads

Abonnementet på Norton-programmet inkluderer en mængde sikker cloudlagerplads. Når Norton-programmet foretager en onlinebackup, beregnes den nødvendige pladsmængde. Hvis du ikke har nok cloudlagerplads til en backup, vises der en besked i Norton-programmet, og du får mulighed for at købe mere plads.

Du behøver imidlertid ikke vente, til der vises en besked i Norton-programmet om, at der er behov for mere cloudlagerplads. Du kan købe mere lagerplads når som helst.

Der skal være oprettet forbindelse til internettet, hvis du vil købe mere cloudlagerplads.

Symantec stiller 25 GB cloudlagerplads til rådighed for hver Norton-produktnøgle Du kan dele den cloudlagerplads, der er tildelt din Norton-konto, blandt dine computere. Hvis du eksempelvis har to computere, som har Norton-programmer installeret og som er registreret med den samme Norton-konto. Du kan dele lagerpladsen mellem de to computere. Du bruger 10 GB cloudlagerplads til den første computer. Når du aktiverer cloudlagerpladsen for den anden computer ved hjælp af den samme Norton-konto, kan denne computer bruge de resterende 15 GB plads.

Cloudlagerpladsen varierer, afhængigt af hvilket program du bruger.

Sådan køber du ekstra cloudlagerplads i forbindelse med en backup

1. Klik på Køb mere plads, når Norton giver dig besked om, at der skal bruges mere cloudlagerplads.

Nu åbnes der en sikker webside i browseren, hvor du kan købe ekstra cloudlagerplads.

2. Følg anvisningerne på den sikre webside for at købe ekstra cloudlagerplads.

Sådan kan du købe ekstra cloudlagerplads når som helst

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Mere lagerplads.

Nu åbnes der en sikker webside i browseren, hvor du kan købe ekstra cloudlagerplads.

2. Følg anvisningerne på den sikre webside for at købe ekstra cloudlagerplads.

Video: Sådan køber du yderligere cloudlagerplads

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6958560_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/09/2017