Køb af mere onlinelagerplads

Abonnementet på Norton-programmet indeholder et sikkert onlinedatalager. Når Norton-programmet foretager en onlinebackup, beregnes den nødvendige pladsmængde. Hvis dit onlinelager ikke har plads til en backup, vises en besked i Norton-programmet, og du får mulighed for at købe mere plads.

Du behøver imidlertid ikke vente, til der vises en besked i Norton-programmet om, at der er behov for mere onlinelagerplads. Du kan købe mere lagerplads når som helst.

Der skal være oprettet forbindelse til internettet, hvis du vil købe mere onlinelagerplads.

Symantec stiller 25 GB onlinelagerplads til rådighed for hver Norton-produktnøgle Du kan dele den onlinelagerplads, der er tildelt din Norton-konto, blandt dine computere. Hvis du eksempelvis har to computere, som har Norton-programmer installeret og som er registreret med den samme Norton-konto. Du kan dele lagerpladsen mellem de to computere. Du bruger 10 GB onlinelagerplads til den første computer. Når du aktiverer onlinelagerpladsen for den anden computer ved hjælp af den samme Norton-konto, kan denne computer bruge den resterende plads på 15 GB.

Online-lagerpladsen varierer afhængig af det program, du bruger.

Sådan køber du ekstra onlinelagerplads i forbindelse med en backup

1. Klik på Køb mere plads, når Norton-programmet giver dig besked om, at der skal bruges mere onlinelagerplads.

Nu åbnes der en sikker webside i browseren, hvor du kan købe den ekstra onlinelagerplads.

2. Følg anvisningerne på den sikre webside for at købe ekstra onlinelagerplads.

Sådan kan du købe ekstra onlinelagerplads når som helst

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Mere lagerplads.

Nu åbnes der en sikker webside i browseren, hvor du kan købe den ekstra onlinelagerplads.

2. Følg anvisningerne på den sikre webside for at købe ekstra onlinelagerplads.

Video: Sådan køber du yderligere onlinelagerplads

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6958560_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/09/2016