Beskyt dine billeder og vigtige filer ved at aktivere Norton Backup

Vidste du at? Med mange abonnementer kan du udvide Norton-beskyttelsen til flere enheder uden yderligere omkostninger.

Klik her for at læse mere om, hvordan du gør.

Norton Backup er med til at beskytte dine data, hvis du bliver ramt af ransomware eller anden malware, eller hvis der opstår alvorlige hardwaresvigt. Hvis dit Norton-abonnement omfatter Norton Backup, får du 25 GB gratis cloudlagerplads og mulighed for at købe mere lagerplads, når behovet opstår. Med Norton kan du også gemme dine backupfiler til din egen lokale lagerenhed.

Før du foretager din første backup, skal du aktivere Norton Backup.

Hvis du vil bruge onlinebackup, skal du indstille funktionen Begrænsning af netværksanvendelse i vinduet Indstillinger for firewallen til Ingen begrænsning.

Du kan få flere oplysninger i artiklen Sådan fastsætter du Norton-programmets internetforbrug.

Aktivér backup til Nortons sikre cloudlagerplads

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Konfigurer nu.

2. Klik på Aktivér gratis på fanen Hvor.

3. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive dine loginoplysninger til Norton-kontoen og derefter klikke på Log ind.

4. Klik på Gem indstillinger, og klik derefter på Luk.

Video: Sådan aktiverer du onlinebackup

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6958554_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/07/2018