Aktivering af onlinebackup i Norton-programmet

Symantec stiller 25 GB cloudlagerplads til rådighed for hver Norton-produktnøgle Du kan dele den cloudlagerplads, der er tildelt din Norton-konto, blandt dine computere. Hvis du eksempelvis har to computere, som har Norton-programmer installeret og som er registreret med den samme Norton-konto. Du kan dele lagerpladsen mellem de to computere. Du bruger 10 GB cloudlagerplads til den første computer. Når du aktiverer cloudlagerpladsen for den anden computer ved hjælp af den samme Norton-konto, kan denne computer bruge de resterende 15 GB plads.

Cloudlagerpladsen varierer, afhængigt af hvilket program du bruger.

Dit program skal aktiveres for at kunne bruge funktionen til onlinebackup. Første gang du konfigurerer en onlinebackup, opretter Norton-programmet forbindelse til din Norton-konto og beder dig om at logge på kontoen. Norton-programmet beholder dine kontooplysninger, så du ikke behøver at logge på igen.

Hvis du vil bruge onlinebackup, skal du indstille funktionen Begrænsning af netværksanvendelse i vinduet Indstillinger for firewallen til Ingen begrænsning.

Du kan få flere oplysninger i artiklen Sådan fastsætter du Norton-programmets internetforbrug

Når du har aktiveret onlinebackup, kan du konfigurere dit backupsæt og sikkerhedskopiere dine filer til den sikre cloudlagerplads.

Norton-programmet bruger din Norton-konto til at holde styr på følgende:

• De computere, som du sikkerhedskopierer til din cloudlagerplads

• Mængden af cloudlagerplads, du har til rådighed

Aktivering af onlinebackup

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Backupsæt.

2. På fanen Hvor skal du vælge Sikker cloudlagerplads og klikke på aktiveringslinket til onlinebackup.

3. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive dine loginoplysninger til Norton-kontoen og derefter klikke på Log ind.

Video: Sådan aktiverer du onlinebackup

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6958554_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/09/2017