Valg af de filer, der skal gendannes

Når du gendanner backupfiler med Norton-programmet, er du ikke altid nødt til at gendanne alle filerne fra backup. Du kan gendanne filer, der er blevet beskadiget, slettet ved et uheld eller ændret forkert. I Norton-programmet kan du på flere forskellige måder nøjes med at vælge de filer, som du har brug for at gendanne.

Når du klikker på funktionen Søg efter filer og mapper, kan du se en liste over alle filer, der er lavet backup af. Du kan vælge hvilke filer, som skal gendannes, ved at markere dem. Du kan sortere filerne med de tilgængelige kategorier i panelet til venstre i vinduet Gendan filer.

Der er følgende muligheder under Filtrer resultater efter i panelet til venstre:

Alle filtyper

Du kan se alle de filer, der er er lavet backup af, i et backupsæt.

Filkategorier

Du kan se alle de filkategorier, som du tidligere har lavet backup af, i panelet til venstre. Når du klikker på en filkategori, kan du se alle de filer i den pågældende kategori, som du har lavet backup af, i panelet til højre.

Mapper

Du kan se alle de mapper, der er lavet backup af, og som indeholder filer, i et backupsæt.

Valgte filer

Du kan se alle de filer og mapper, som du har valgt at gendanne.

Du kan også lede efter en bestemt fil ved at bruge Søg funktionen. Du kan fjerne markeringen fra enkelte elementer, hvis de ikke skal gendannes.

Du kan bruge følgende metoder, eller kombinationer af dem, til at vælge de filer, der skal gendannes:

Gendan alle filer og kategorier

Du kan gendanne alle filer, der er taget backup af, uden at udelukke nogen filer i backupsættet.

Søgning efter de filer, der skal gendannes

Du kan søge efter et bestemt filnavn eller en del af et filnavn på listen med backupfiler og gendanne dem. Du kan også bruge jokertegn som f.eks. stjerner (*) eller spørgsmålstegn (?) til at søge efter fil- eller mappenavne. Eksempelvis kan du skrive *.doc for at søge efter alle Microsoft Word-dokumenter.

Gendannelse af de enkelte filer i en filkategori

Du kan få vist en liste over filerne i de forskellige kategorier og vælge hvilke af dem, der skal gendannes.

Du kan vælge de filer og filkategorier, som skal gendannes, i vinduet Gendan filer.

Sådan vælger du at gendanne alle de backupkopierede filer

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Gendan filerne.

2. I vinduet Gendan filer ved siden af Filer skal du markere Gendan alle filer og kategorier.

Alle de backupkopierede filer og mapper i backupsættet vil så blive valgt til gendannelse.

Sådan søger du efter filer til gendannelse

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Gendan filerne.

2. Under Filer i feltet Søg skal du indtaste hele eller dele af filnavnet eller filens typenavn.

3. Klik på Søg.

I vinduet, som kommer frem, vises de filnavne, som den indtastede tekst indgår i.

4. Markér de filer, som skal gendannes, og klik derefter på OK.

5. Gentag trin 2 til 4 for at føje flere filer til listen over filer, som Norton-programmet gendanner.

Sådan vælger du at gendanne en bestemt fil i en filkategori

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Gendan filerne.

2. Klik på Søg efter filer og mapper under Filer i vinduet Gendan filer.

3. I det venstre panel under Vis resultater for skal du markere den filkategori, som du vil gendanne filer fra.

4. Udfør en af følgende handlinger i det højre panel:

• Markér de filer, som skal gendannes.

• Hvis du vil gendanne alle elementerne i det pågældende kategori eller mappe, skal du markere feltet i overskriften ved siden af Gendan elementer.

5. Gentag trin 3 til 4 for at føje flere filer til listen over filer, som Norton-programmet gendanner.

Du kan bruge funktionen Valgte filer i det venstre panel under Vis resultater for for at få vist alle de filer, som du har valgt at gendanne.

6. Klik på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6958548_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/09/2016