Gendannelse af filer

Ideen med at have en backup af filerne er, at du kan gendanne filerne, hvis det bliver nødvendigt. Med Norton-programmet er det nemt at gendanne backupfilerne.

Som standard viser Norton-programmet, hvor det sidste backupsæt og de oprindelige filer er placeret.

Hvis du vil gendanne filer fra onlinebackup, skal du indstille funktionen Begrænsning af netværksanvendelse i vinduet Indstillinger for firewallen til Ingen begrænsning.

Du kan få flere oplysninger i artiklen Sådan fastsætter du Norton-programmets internetforbrug

Når du gendanner filer, kan du ændre følgende indstillinger:

Gendan fra

Du kan vælge at gendanne filerne fra et hvilket som helst backupsæt.

Hvis dine backupfiler ligger på et eksternt medie, skal du forbinde det med din computer for at gendanne filerne. I Norton-programmet vises alle de backupsæt, som du lavede backup for, og som kan registreres af computeren.

Filer

Du kan gendanne backupfiler fra et backupsæt, som du har valgt. Du kan også bruge Søg -funktionen til at søge på filnavne og føje den valgte fil til det, som skal gendannes. Du kan også markere funktionen Gendan alle filer og kategorier ud for overskriften Filer, hvis du vil vælge alle filkategorierne. Derudover kan du søge efter backupfiler baseret på filkategori og mapper ved at bruge funktionen Søg efter filer og mapper.

Du kan filtrere backupfilerne i et backupsæt ud fra filkategorierne for backup.

Gendan til

Du kan gendanne filerne i deres oprindelige mapper eller et andet sted. Norton-programmet viser det samlede antal filer, og størrelsen på de filer, du har valgt til gendannelsen.

Hvis der findes filer med de samme navne på den oprindelige placering, vil filerne, der gendannes, erstatte dem.

Hvis du har gemt backupfiler på cd'er eller dvd'er, må du ikke gendanne filerne ved at kopiere dem direkte fra diskene til computeren. Når der foretages en backup til cd'er eller dvd'er i Norton-programmet, kan det nemlig være nødvendigt at opdele nogle filer mellem to diske. Ved at kopiere en fil direkte fra en disk til computeren, kan du derfor komme til blot at kopiere en del af filen. Når du forsøger at bruge sådan en fil, vises der en besked om, at den er beskadiget. Derfor bør du i stedet bruge Norton-programmet til at gendanne filerne.

Gendannelse af filer

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Gendan filerne.

2. I vinduet Gendan filer skal du gøre et eller flere af følgende:

• Under Gendan fra skal du ændre, hvor der skal gendannes fra.

• Under Filer skal du angive, hvad der skal gendannes.

• Under Gendan fra skal du ændre, hvor filerne skal gendannes til.

3. Klik på Gendan filer.

4. Du gennemfører gendannelsen ved at følge instrukserne på skærmen.

Video: Sådan gendannes filer fra et backupsæt

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6958542_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/09/2016