Norton-backup

En af de vigtigste måder til at beskytte de værdifulde data på din pc er regelmæssigt at lave backup af filerne. Hvis du mister data, giver Norton dig mulighed for at gendanne dem senere. Du kan f.eks. ved et uheld komme til at slette en vigtig fil, eller computeren har en hardwarefejl, som ødelægger nogle af filerne. I så fald kan du gendanne de tabte filer ud fra din backup.

Vha. backup kan du også undgå, at harddisken bliver fyldt op med gamle filer og filer, som kun bruges sjældent. Når du først har lavet en backup af den slags filer, kan du slette dem fra computeren. Hvis du senere skulle få brug for dem, kan du nemlig gendanne dem.

Med Norton kan du nemt lave backup af dine filer til et hvilket som helst medie, som Windows genkender som et lagerdrev. Backupdestinationen kan både være et eksternt drev, mapper på netværket, iPod-afspillere, flashdrev, kameraer, smartphones eller en lang række andre enheder.

Med Norton kan du se backupfilernes status gennem ikonindikatorerne og fanen Backup på siden Egenskaber. Ikonindikatorerne for en fil viser backupstatussen for dine beskyttede filer. Du kan f.eks. se oplysninger om det sidste backuptidspunkt for hvert backupsæt på fanen Backup på siden for filens Egenskaber. Hvis du ikke ønsker at få vist ikonindikatorerne og backupoplysningerne, kan du slå disse funktioner fra.

Uanset hvilken type backup du vælger, kan du altid tilføje eller fjerne elementer fra listen over de elementer, der skal tages backup af. Du kan tilføje eller fjerne enkelte fil fra backupsættene ved at bruge genvejsmenuen, som bliver vist, når du højreklikker på en fil.

Læs denne artikel, hvis du vil vide mere om, hvor vigtigt det er at sikkerhedskopiere dine data.

Relaterede løsninger

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6958518_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 18/06/2018