Norton-backup

En af de vigtigste måder til at beskytte de værdifulde data på din pc er regelmæssigt at lave backup af filerne. Hvis du mister data, giver Norton dig mulighed for at gendanne dem senere. Hvis du for eksempel ved et uheld kommer til at slette en vigtig fil, eller hvis din computer har en hardwarefejl, som ødelægger nogle af filerne. I så fald kan du gendanne de tabte filer ud fra din backup.

Vha. backup kan du også undgå, at harddisken bliver fyldt op med gamle filer og filer, som kun bruges sjældent. Når du først har lavet en backup af den slags filer, kan du slette dem fra computeren. Hvis du senere skulle få brug for dem, kan du nemlig gendanne dem.

Med Norton kan du nemt lave backup af dine filer til et hvilket som helst medie, som Windows genkender som et lagerdrev. Backupdestinationen kan både være et eksternt drev, mapper på netværket, iPod-afspillere, flashdrev, kameraer, smartphones eller en lang række andre enheder.

Med Norton kan du se backupfilernes status gennem ikonindikatorerne og fanen Backup på siden Egenskaber. Ikonindikatorerne for en fil viser backupstatussen for dine beskyttede filer. Du kan f.eks. se oplysninger om det sidste backuptidspunkt for hvert backupsæt på fanen Backup på siden for filens Egenskaber. Hvis du ikke ønsker at få vist ikonindikatorerne og backupoplysningerne, kan du slå disse funktioner fra.

Med Norton får du også en sikker og privat onlinelagerplads, hvor du kan lave backup af filerne. Onlinelagerplaceringen er anderledes end den placering, hvor du normalt gemmer filer på din computer. Uheld, der beskadiger eller ødelægger din computer, kan ikke skade dine backupkopier, fordi de opbevares et andet sted. Når du bruger Norton-funktionen til onlinebackup, kan du desuden gendanne dine filer fra en hvilken som helst computer - når som helst. Norton skal være installeret på computeren, for at du kan få adgang til din Norton-konto.

Uanset hvilken type backup du vælger, kan du altid tilføje eller fjerne elementer fra listen over de elementer, der skal tages backup af. Du kan tilføje eller fjerne enkelte fil fra backupsættene ved at bruge genvejsmenuen, som bliver vist, når du højreklikker på en fil.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6958518_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/09/2016