Komplet beskyttelse

Med Norton er computeren komplet beskyttet, hvilket omfatter antivirus- og spywarebeskyttelse, onlinebeskyttelse mod identitetstyveri, backup og ydeevneoptimering. Dermed er computeren godt beskyttet, så du kan føle dig tryg - både når du arbejder på den og bruger den til sjov.

Når du har installeret Norton, behøver du ikke foretage dig yderligere for at beskytte computeren. Med Norton kan du imidlertid også tilpasse firewallen eller funktionen til beskyttelse mod adware eller oprette en tidsplan for de automatiske aktiviteter.

Norton er opdelt i de følgende fire beskyttelseskategorier:

Sikkerhed

Virus og spyware blokeres og fjernes fra mail og besøgte websider, computeren beskyttes mod de nye trusler, som dukker op, filer, som er vedhæftet mail, bliver scannet og forbindelser og dataoverførsler mellem din computer og internettet sikres.

Identitet

Hjælper med at beskytte mod identitetstyveri og kontrollerer webstedernes ægthed.

Backup

Laver backup af alle de vigtige filer og data på flere forskellige lagerplaceringer.

Ydeevne

Almindelige computerproblemer identificeres og løses, uønskede cookies og filer slettes, og harddisken defragmenteres, så computerens ydeevne forbedres.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6958241_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016