Om løsning af problemer med forbindelsen

Der skal bruges en internetforbindelse til flere af funktionerne i Norton-produktet. Hvis du bruger en proxyserver til at etablere forbindelse til internettet, skal du konfigurere proxy-indstillingerne for Norton-produktet. Du kan konfigurere netværksproxy-indstillingerne i vinduet Administratorindstillinger.

Hvis der ikke kan etableres forbindelse til internettet efter installation af Norton-produktet, kan du bruge supportfunktionerne til at løse problemet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6958235_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/01/2016