Sådan køres Norton LiveUpdate manuelt

Symantec anbefaler, at du kører LiveUpdate regelmæssigt i følgende tilfælde:

• Hvis du har deaktiveret funktionen Automatisk LiveUpdate

• Hvis din computer ikke har internetforbindelse i lang tid

Du skal have et gyldigt abonnement og en internetforbindelse for at køre LiveUpdate.

Sådan køres LiveUpdate manuelt

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på LiveUpdate.

2. Klik på OK i vinduet Norton LiveUpdate, når LiveUpdate-processen er gennemført.

Konfiguration af Netværksproxy-indstillinger

Om Norton LiveUpdate

Sådan kontrollerer du den seneste dato for sikkerhedsopdateringerne

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6958232_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 07/01/2015