Sådan køres Norton LiveUpdate manuelt

Symantec anbefaler, at du kører LiveUpdate regelmæssigt i følgende tilfælde:

• Hvis du har deaktiveret funktionen Automatisk LiveUpdate

• Hvis din computer ikke har internetforbindelse i lang tid

Du skal have et gyldigt abonnement og en internetforbindelse for at køre LiveUpdate.

Sådan køres LiveUpdate manuelt

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på LiveUpdate.

2. Klik på OK i vinduet Norton LiveUpdate, når LiveUpdate-processen er gennemført.

Konfiguration af Netværksproxy-indstillinger

Om Norton LiveUpdate

Sådan kontrollerer du den seneste dato for sikkerhedsopdateringerne

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Løsningen gjorde det nemt for mig at håndtere problemet.

Ja Nej

Hjælp os med at forbedre denne løsning.

Tak, fordi du hjalp os med at forbedre oplevelsen.

Hvad ønsker du at gøre nu?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6958232_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 07/01/2015