Manuel optimering af de permanente diske

Hvis du optimerer computerens permanente diske, kan det forbedre ydeevne og stabilitet. Norton kontrollerer automatisk, om de permanente er fragmenterede, og optimerer dem, hvis de er mere end 10% fragmenterede. Du kan altid læse de seneste rapporter for at se, om det er nødvendigt at foretage en optimering.

Du kan kun køre Diskoptimering, når der er mere end 15 procent ledig plads på disken.

Nogle programmer, f.eks. programmer til filmredigering eller programmer, som bruger megen diskplads, fungerer mere effektivt, hvis harddiskene er optimerede. Hvis du ikke vil vente til næste gang, der automatisk foretages en optimering i Norton, kan du køre en optimering manuelt.

Under diskoptimeringsprocessen defragmenteres SSD-drev kun i Windows 8 og nyere styresystemer.

Manuel optimering af de permanente diske

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Ydeevne i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Optimer disk.

3. Klik på Luk, når aktiviteten er fuldført.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6958039_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/08/2018