Sådan rydder du op i rod på disken

Med tiden kan der ophobes mange midlertidige og unødvendige filer på computeren. Med tiden kan disse filer lægge beslag på en stor del af lagerpladsen på harddisken og desuden påvirke computerens ydeevne negativt. Norton fjerner automatisk alle de unødvendige filer, der har hobet sig op.

De midlertidige filer, der hober sig op på comuteren, kan komme fra følgende kilder:

Softwareinstallationer

Når du installerer software på computeren, oprettes der midlertidige filer som del af installationsprocessen. I visse tilfælde slettes de midlertidige filer ikke af installationsprogrammet, når installationen er gennemført.

Websurfing

Når du åbner en webside, downloader webbrowseren den tilhørende tekst og grafik. Når du er færdig med at se den pågældende side, efterlader browseren muligvis det downloadede indhold på computeren. Det downloadede indhold kan bidrage til at vise websiden hurtigere, hvis du vælger at få vist websiden igen. Med tiden kan der ophobes mange af disse browserfiler.

Programfejl

Nogle programmer opretter midlertidige filer for at kunne fungere mere effektivt. Hvis et program afbrydes uventet pga. en softwarefejl, efterlades disse midlertidige filer muligvis.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6958033_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016