Trusselstyper

Trusler består af software, som er designet til at ødelægge, ændre, offentliggøre eller blokere data.

Trusler kan inddeles i følgende kategorier:

Virus

Virus er små programmer, som knytter sig til andre programmer, og som kopierer sig selv.

Orme

Orme minder om virus, idet de kopierer sig selv, så de kan sprede sig fra computer til computer, men de knytter sig ikke til andre programmer.

Trojanske heste

Trojanske heste er skadelige programmer, som giver sig ud for at være en anden slags program, men som forårsager skade, når de køres.

Norton scanner computeren for virus, orme, trojanske heste og anden skadelig software. Din internetforbindelse overvåges også, så computeren er beskyttet mod internetbaserede trusler, som udnytter evt. sårbarheder i software.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6958027_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/09/2016