Risikotyper

En risiko defineres som noget, der kan udnyttes til at forårsage skade på computeren og dataene på den, eller som kan bruges til at stjæle data. Norton beskytter systemet mod en række forskellige risici.

Risici kan inddeles i forskellige kategorier:

Ondartet software

Disse programmer er designet til at forårsage skade på computeren. Virus, orme og trojanske heste indgår f.eks. i denne kategori. Ondartet software kaldes også for malware.

Spyware

Programmer, som er skjult på computeren. De overvåger dine handlinger eller gennemgår dataene på computeren og sender dem tilbage bagmændene.

Sårbarheder

Fejl i legitime programmer, som kan udnyttes til enten at forårsage skade, blokere data eller stjæle oplysninger. Sårbarheder udnyttes normalt via netværksforbindelser.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6958024_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016