Om Norton-programmets ikon

Når du installerer Norton-programmet, placeres der et ikon i meddelelsesområdet nederst til højre på proceslinjen. Dette ikon viser computerens nuværende sikkerhedsstatus. Norton-programmet viser et animeret ikon, når programmet aktivt løser problemer, eller for at informere dig om eventuelle advarsler eller fejl, som det haster med at få rettet.

Der kan vises følgende udgaver af Norton-programmets ikon i meddelelsesområdet:

Ikon med et grønt flueben

Betyder, at computeren er fuldt beskyttet.

Ikon med et orange udråbstegn

Betyder, at der er nogle problemer med beskyttelsen af computeren, som kræver din opmærksomhed.

Ikon med et rødt krydsmærke

Betyder, at der er nogle alvorlige problemer med beskyttelsen af computeren, som skal løses straks.

Ikon med en grå ydercirkel

Betyder, at funktionen Diskret tilstand er slået til.

Dette ikon viser også det aktuelle beskyttelsesstatusmærke.

Hvis du højreklikker på ikonet, åbnes en menu for Norton-programmet. Når du klikker på et af punkterne i menuen, åbnes hovedvinduet, og her kan du takle de problemer, som blev registreret af Norton-programmet, eller søge yderligere hjælp.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6943858_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/02/2016