Fejlmeddelelsen "Der er ikke knyttet et program til denne fil ..." vises, når jeg forsøger at åbne programmer, efter jeg har kørt Norton Power Eraser-værktøjet

Hvis du oplever filtilknytningsfejl, efter du har kørt Norton Power Eraser-værktøjet, skal du downloade og køre et værktøj, der kan bruges til at nulstille registreringsdatabasenøglerne. Du kan finde flere oplysninger på Værktøj til nulstilling af shell\åbn\kommandoregistreringsdatabasenøgler.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v68666868_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 22/05/2015