Fejlmeddelelsen: (8921,251) "Der kunne ikke etableres forbindelse til Norton LiveUpdate-serveren. Kontroller din internetforbindelse" vises, når jeg kører LiveUpdate i Norton 360 version 6.0: Løsning 2

TRIN 1

Kontroller datoen for virusdefinitionerne

1. Start Norton 360.

2. Klik på Pc-sikkerhed.

3. Kontroller, hvornår definitionerne sidst blev opdateret, under Kør LiveUpdate.

Gør ét af følgende afhængigt af situationen:

• Hvis det er mindre end en dag siden, skal du vente i 24 timer og køre LiveUpdate igen.

• Hvis det er mere end en dag siden, skal du gå videre fra trin 2 og opdatere dine virusdefinitioner.

TRIN 2

Opdater virusdefinitionerne

1. Gå til opdateringssiden, hvor du finder de nyeste virusdefinitioner.

HENT DEFINITIONER

2. Afhængigt af hvilken version af Windows du bruger, skal du gøre et af følgende:

• Windows 7/Vista/XP 32-bit: Klik på den første fil på listen under Filnavn. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i32.exe. f.eks. 20070828-017-v5i32.exe

• Windows 7/Vista 64-bit: Gå til afsnittet for 64-bit platforme, og klik på den første fil på listen med filnavne. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i64.exe. f.eks. 20090922-017-v5i64.exe

3. Gem filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet skal du dobbeltklikke på den fil, du har hentet.

TRIN 3

Aktiver Auto-Protect, når computeren startes, og foretag en komplet systemscanning

1. Start Norton 360.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Antivirus under Detaljerede indstillinger.

4. Klik på fanen Automatisk beskyttelse og scroll ned til Realtidsbeskyttelse.

5. Hvis Auto-Protect viser Fra, skal du klikke på statusindikatoren, så den skifter til Til.

6. Flyt skydeknappen mod midten til Normal, hvis Beskyttelse når computeren startes er slået fra.

7. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

8. Klik på Opgaver i hovedvinduet.

9. Klik på Kør scanninger under Generelle opgaver.

10. I vinduet Scanninger, skal du klikke på Komplet systemscanning ud for Computerscanning.

11. Klik på Start for at starte scanningen.

12. Når scanningen er fuldført, skal du klikke på Udfør.

13. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v68519898_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 03/12/2012