Bankoverførslen for Norton-abonnementet er ikke gået igennem

Bankoverførsel er en betalingsmetode, der accepteres på visse Norton Online-websteder i enkelte lande. Denne betalingsmetode gør det muligt at afgive en bestilling og dernæst overføre beløbet til Symantecs betalingsbehandler, Global Collect.

Når du afgiver din Norton Online Store-bestilling, modtager du anvisninger på at gennemføre betalingen på skærmen og pr. mail. Når betalingen er modtaget og behandlet, modtager du en anden mail med anvisninger til at hente produktet. Der kan gå op til 2 uger, inden betalingen er behandlet.

Jeg vil kontrollere min bestillings status

• Du kan se status for ordren, hvis du åbner din Norton-konto. Du kan læse mere under Kontrollér status på din bestilling fra Norton Online Store.

Nogle almindelige bestillingsstatusser for bankoverførsel og deres betydning:

• Lukket - Betalingen er blevet modtaget, og bestillingen er fuldført. Du kan enten hente dit produkt, dit abonnement er blevet opdateret, eller din fornyelseskode er blevet udleveret.

• Refunderet - Din bestilling er blevet refunderet.

Jeg har sendt betalingen, men jeg har stadig ikke modtaget en bekræftelse pr. mail

• Hvis der betales vha. bankoverførsel, kan det vare op til 2 uger efter sendt betaling, inden bestillingen er fuldført. Hvis du stadig ikke har modtaget en bekræftelse pr. mail efter to uger, kan du se status for ordren på din Norton-konto. Du kan læse mere under Kontrollér status på din bestilling fra Norton Online Store.

Hvis ordren er lukket, kan du hente eller finde de nødvendige ordreoplysninger på din Norton-konto. Du bør også have modtaget en bekræftelse pr. mail. Undersøg din indbakke og dine spam-mapper for en mail med følgende detaljer:

• Sendt fra: Norton-butik [orders@mail.norton.com]

• Emne: Din Norton-ordrebekræftelse for ordre #NPXXXXXXX (dit bestillingsnummer)

Hvis din betaling skete for mere end to uger siden, bedes du kontakte Nortons supportafdeling med et betalingsbevis.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v68388113_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 25/04/2018