Jeg har ikke modtaget mit Norton-produkt efter at have afgivet en bestilling med betaling via netbank

Netbank (bankoverførsel via internettet) er en betalingsmetode, der accepteres på visse Norton Online-websteder i enkelte lande. Denne betalingsmetode gør det muligt at afgive en bestilling og dernæst betale vha. netbank ved at logge på bankens website og bekræfte betalingen til Symantecs betalingsbehandler, Global Collect

Når du afgiver din bestilling via Norton Online, bliver du bedt om at vælge din bank, og så videresendes du til bankens website for at håndtere betalingen. Når betalingen er modtaget og behandlet, modtager du en anden mail med anvisninger til at hente produktet. Der kan gå op til 48 timer, inden betalingen er behandlet.

Jeg vil kontrollere min bestillings status

• Du kan se status for ordren, hvis du åbner din Norton-konto. Du kan læse mere under Kontrollér status på din bestilling fra Norton Online Store.

Nogle almindelige bestillingsstatusser for netbank og deres betydning:

• Lukket - Betalingen er blevet modtaget, og bestillingen er fuldført. Du kan enten hente dit produkt, dit abonnement er blevet opdateret, eller din fornyelseskode er blevet udleveret.

• Refunderet - Din bestilling er blevet refunderet.

Jeg har sendt betalingen, men jeg har stadig ikke modtaget en bekræftelse pr. mail

• Hvis der betales vha. netbank, kan det vare op til 48 timer efter sendt betaling, inden bestillingen er fuldført. Hvis du stadig ikke har modtaget en bekræftelse pr. mail efter 48 timer, kan du se status for ordren ved at åbne din Norton-konto. Du kan læse mere under Kontrollér status på din bestilling fra Norton Online Store.

Hvis ordren er lukket, kan du hente eller finde de nødvendige ordreoplysninger på din Norton-konto. Du bør også have modtaget en bekræftelse pr. mail. Undersøg din indbakke og dine spam-mapper for en mail med følgende detaljer:

• Sendt fra: Norton-butik [orders@mail.norton.com]

• Emne: Din Norton-ordrebekræftelse for ordre #NPXXXXXXX (dit bestillingsnummer)

Hvis du sendte betalingen for mere end en uge siden, skal du kontakte Nortons supportafdeling vedrørende dit bevis på, at du har betalt.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v68388092_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 05/01/2017