Kontrollér status på din bestilling fra Norton Online Store

1. Log på Norton for at få vist ordren.

Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge Bekræft ordre. Du kan få flere oplysninger i Meddelelsen "Bekræft dit køb" vises, når jeg logger på min Norton-konto.

2. Viser oplysninger om en bestilling. Almindelige bestillingsstatusser og deres betydning:

• Lukket - Betalingen er blevet modtaget, og bestillingen er fuldført. Du kan enten hente dit produkt, dit abonnement er blevet opdateret, eller din fornyelseskode er blevet udleveret.

• Refunderet - Din bestilling er blevet refunderet.

• Annulleret - Din bestilling er blevet annulleret, og der er ikke opkrævet noget på dit kreditkort.

3. Du kan få flere oplysninger om ordrebehandlingstiden i Bestilling af et program eller abonnement fra Norton Online Store med betaling vha. onlinebankoverførsel eller bankoverførsel, hvis bestillingen ikke figurerer på din Norton-konto

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v68388070_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 25/04/2018