Sådan gør du, hvis du bliver bedt om at forny dit Norton-program.

Hvis dit Norton-abonnement er udløbet, skal du forny dit abonnement med en ny produktnøgle eller fornyelseskode. Du modtager en fornyelseskode, når du fornyer dit nuværende abonnement.

Fornyelse af Norton-abonnementet

Hvis du har købt et nyt abonnement, får du en ny produktnøgle. Du skal aktivere dit program med produktnøglen.

Hvis du har fornyet abonnementet til dit Norton-program eller købt et nyt abonnement for nylig, men produktet beder dig om at forny, skal du gøre følgende:

Du kan ikke bruge produktnøglen eller fornyelseskoden til ét Norton-program til at aktivere et andet Norton-program. Du kan f.eks. ikke aktivere Norton 360 med produktnøglen eller fornyelseskoden til Norton Internet Security. Desuden opfattes to forskellige versioner af samme Norton-program som to forskellige programmer. Norton 360 og Norton 360 Premier er eksempelvis to forskellige produkter.

Hvis produktnøglen eller fornyelseskoden hører til Norton-programmet, der er installeret på din computer, kan du aktivere programmet med produktnøglen eller fornyelseskoden.

Hvis produktnøglen eller fornyelseskoden ikke hører til det installerede Norton-program på din computer, skal du gøre følgende:

Hvis du allerede har opgraderet dit nuværende Norton-program, skal du afinstallere programmet og downloade og installere det opgraderede Norton-program.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v68204730_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 29/10/2015