Sådan gør du, hvis du bliver bedt om at forny dit Norton-abonnement

Hvis Norton-tjenesten er udløbet, skal du forny dit abonnement med en ny produktnøgle eller fornyelseskode. Du modtager en fornyelseskode, når du fornyer dit nuværende abonnement.

Sådan fornyr du dit Norton-abonnement

Hvis du har købt et nyt abonnement, får du en ny produktnøgle. Du skal aktivere tjenesten med en produktnøgle.

Hvis du har fornyet dit Norton-abonnement eller købt et nyt abonnement for nylig, men produktet beder dig om at forny, skal du gøre følgende:

Du kan ikke bruge produktnøglen eller fornyelseskoden til en bestemt Norton-tjeneste til at aktivere en anden Norton-tjeneste. Du kan f.eks. ikke aktivere Norton 360 med produktnøglen eller fornyelseskoden til Norton Internet Security. Desuden opfattes to forskellige versioner af samme Norton-tjeneste som to forskellige tjenester. Norton 360 og Norton 360 Premier er eksempelvis to forskellige tjenester.

Hvis produktnøglen eller fornyelseskoden hører til den Norton-tjeneste, der er installeret på din computer, kan du aktivere den med produktnøglen eller fornyelseskoden.

Hvis produktnøglen eller fornyelseskoden ikke hører til den installerede Norton-tjeneste på din computer, skal du gøre følgende:

Hvis du allerede har opgraderet din nuværende Norton-tjeneste, skal du afinstallere den og downloade og installere den opgraderede Norton-tjeneste.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v68204730_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 19/06/2017