Norton 360 systemkrav

Følgende systemkrav gælder for den aktuelle version af Norton 360. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

Systemkrav

Computeren skal opfylde følgende systemkrav, før du kan installere Norton 360.

Operativsystemer

• Microsoft Windows® 10 (alle versioner)

• Microsoft Windows® 10 i S-tilstand (32-bit eller 64-bit eller ARM32) version 1803 og nyere.

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versioner). Visse beskyttelsesfunktioner kan ikke bruges i Windows 8-startskærmbrowsere.

• Microsoft Windows 7 (alle versioner) med Service Pack 1 eller nyere

Hardware

• Processor

• Windows 10/8/7/: 1 GHz

RAM

• Windows 10: 2 GB (der kræves mindst 512 MB RAM til gendannelsesværktøjet)

• Windows 8/7: 1 GB (der kræves mindst 512 MB RAM til gendannelsesværktøjet)

Plads på harddisken

• 300 MB ledig plads på harddisken

Understøttede browsere

• Microsoft Internet Explorer® 8.0 og nyere (32-bit og 64-bit)1,2

• Mozilla Firefox® (32-bit og 64-bit)2

• Google Chrome™ (32-bit og 64-bit)2

• Microsoft Edge® 2

Mailtjenester

Norton 360 understøtter mailscanning i alle POP3- og SMTP-kompatible mailtjenester.

Understøttelse af antispam

Følgende mailtjenester understøtter antispam:

• Microsoft Outlook 2003 og nyere

• 1 Visse beskyttelsesfunktioner kan ikke bruges i Microsoft Internet Explorer 10.0 og nyere.

2 Efterhånden som det stilles til rådighed af Symantec i din abonnementsperiode.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v68086677
Operativsystem Windows, Mac OS X, iOS, Android
Sidst ændret: 21/06/2019