Fejl: "Installationsprogrammet har registreret, at Windows kører i fejlsikret tilstand..." eller "Dit Norton-produkt kan ikke afinstalleres...", når jeg installerer eller afinstallerer Norton Anti-Theft

Fejlmeddelelsen "Installationsprogrammet har registreret, at Windows kører i fejlsikret tilstand..." vises, når du installerer eller afinstallerer Norton Anti-Theft, hvis Windows kører i fejlsikret tilstand. Norton Anti-Theft kan ikke installeres eller afinstalleres i fejlsikret tilstand. Genstart computeren i normal tilstand, og afinstaller eller geninstaller Norton Anti-Theft.

Hvis meddelelsen "Kunne ikke afinstallere Norton-programmet. Åbn linket til teknisk support for at få hjælp..." vises, skyldes det en mislykket deaktivering af Intel AntiTheft. Gør følgende for at rette fejlen:

Fjern registreringen af enheden i Norton Anti-Theft

1. Log på webstedet for Norton Anti-Theft ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på navnet på den enhed, du vil fjerne, i venstre rude under Mine enheder.

3. Klik på ikonet Fjern enhed ved siden af enhedens navn.

4. Klik på Slet for at bekræfte.

Vent, indtil ikonet Norton Anti-Theft i systembakken bliver rødt.

5. Afslut alle programmer, og genstart computeren.

Afinstaller Norton Anti-Theft, når computeren er genstartet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v67746476_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/07/2015