Sådan udelades eller medtages angrebssignaturer

Norton-programmet identificerer trusler på din Mac ved at sammenligne arkivernes signaturer med kendte angrebssignaturer. En angrebssignatur bruges til at identificere en angribers forsøg på at udnytte en kendt sårbarhed i et operativsystem eller program.

Du kan vælge, om du vil beskytte din Mac mod alle angrebssignaturer eller kun bestemte signaturer. I nogle tilfælde kan godartede netværksaktiviteter ligne angrebssignaturer. Du vil muligvis modtage gentagne meddelelser om mulige angreb. Hvis du ved, at angrebene der udløser beskederne er sikre, kan du oprette en liste over undtagelser til de signaturer, der fejlagtigt registreres som værende en trussel.

Hvis du vil beskyttes mod sårbarheder, men ikke ønsker at få besked om blokerede angreb, kan du angive, at du ikke ønsker besked fra Beskyttelse mod sårbarheder. Medmindre du har en god grund til at deaktivere en signatur, bør du lade signaturerne være slået til. Hvis du deaktiverer en signatur, kan computeren blive sårbar over for angreb.

Aktivering eller deaktivering af angrebssignaturer

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Beskyttelse mod sårbarheder.

4. Klik på fanen Signaturer i vinduet Beskyttelse mod sårbarheder.

5. Vælg en signatur på listen Signaturer, og gør ét af følgende:

• Hvis du vil deaktivere registreringen af angrebssignaturen, skal du fravælge Aktivér denne signatur

• Hvis du vil aktivere registreringen af angrebssignaturen, skal du vælge Aktivér denne signatur

6. Klik på Udført.

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.