Norton installeres ikke, når jeg starter Download Manager

Fejlen opstår, når du installerer det nye Norton-program oven på en anden version af Norton-programmet. Du kan løse problemet ved at afinstallere den eksisterende version af Norton og installere den nye version, du har købt.

Kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Avancerede indstillinger.

6. Klik på Fjern kun.

7. Klik på Fjern.

8. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v67735351_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 01/09/2017