Fejl: "5013,3" vises i Norton-programmet

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Hent og kør Norton Power Eraser

1. Hent Norton Power Eraser.

2. Klik på Gem.

Vælg Skrivebord som placering, og klik på Gem.

3. Hvis du vil køre Norton Power Eraser, skal du dobbeltklikke på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på ikonet Scan efter risici i vinduet Norton Power Eraser.

6. Norton Power Eraser udfører som standard en Rootkit-scanning og kræver, at du genstarter computeren. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart. Hvis du ikke ønsker at inkludere Rootkit-scanningen, skal du gå til Indstillinger og fjerne markeringen ud for funktionen Inkluder Rootkit-scanning (Systemet skal genstartes).

7. Når computeren er genstartet, starter scanningen automatisk. Følg anvisningerne på skærmen.

TRIN 2

Aktivering af Norton-programmets manipulationssikring

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Markér Norton Tamper Protection under Hurtigknapper.

4. Klik på Luk.

TRIN 3

Aktivér tjenesten Base Filtering Engine

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

services.msc

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

3. I vinduet Tjenester under kolonnen Navn skal du finde og dobbeltklikke på Base Filtering Engine.

4. Kontrollér, at der til højre for Starttype står Automatisk.

Hvis Starttype ikke er Automatisk, skal du klikke på Automatisk i rullemenuen.

5. Kontrollér, at der til højre for Status for tjenester står Startet.

Hvis status for Tjeneste ikke er Startet, skal du klikke på Start.

6. Klik på OK.

7. Luk vinduet Tjenester.

8. Genstart computeren.

Hvis fejlmeddelelsen stadig vises, eller hvis du ikke kan finde tjenesten Base Filtering Engine, skal du gå til trin 4.

TRIN 4

Download og kør reparationsværktøjet

Reparationsværktøjet er ikke kompatibelt med Windows XP. Windows XP-brugere skal kontakte Norton Support.

1. Download reparationsværktøjet.

Gem filen på skrivebordet i Windows.

2. Dobbeltklik på filen BaseFilterEngineFix.exe på skrivebordet.

Hvis du kører værktøjet, accepterer du Brugsaftalen.

3. Hvis du bliver bedt om at installere .NET Framework 3.5, skal du klikke på Download og installer denne funktion.

4. I vinduet Base Filter Engine Repair skal du klikke på Anvend rettelse.

Reparationsværktøjet reparerer de pågældende registreringsdatabasenøgler for Base Filter Engine.

5. Klik på Genstart nu.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v67301753_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/11/2016