Jeg vil downloade Norton Utilities på min computer

Download af Norton Utilities

1. Log på Norton.

2. Klik på Ordrenummer ved siden af Norton Utilities på siden Ordrehistorik for at få vist ordreoplysningerne.

3. Under Ordreoplysninger skal du kopiere produktnøglen.

4. Klik på Download ved siden af Norton Utilities.

5. Du bliver sendt videre til Download Manager-siden. Klik på linket for at downloade filen.

Hvis du ikke kan downloade Norton Utilities via Norton Management, kan du downloade det via følgende link:

Norton Utilities

6. Dobbeltklik på filen, når den er overført til computeren.

7. Følg anvisningerne på skærmen for at installere programmet, og genstart computeren.

8. Når du bliver bedt om at aktivere Norton Utilities, skal du indtaste produktnøglen og derefter klikke på Aktivér.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v67074455_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/04/2017