Sådan finder du fakturaen på købet i Norton Online Store eller prisen på Nortons automatiske fornyelse

Bekræftelsen pr. mail på din automatiske fornyelse af Norton er fakturaen for dit køb. Kig i indbakken eller mappen med spam for at finde bekræftelsen pr. mail. Bekræftelsesmailen indeholder de relevante oplysninger om ordremængder og afgifter.

Udskriv eller hent fakturaen

1. Log på Norton for at udskrive eller downloade din faktura.

2. Under Ordreoversigt skal du klikke på Ordrenummer for at se/udskrive fakturaen.

Hvis du har brug for hjælp til at komme ind på din konto, kan du læse Oversigt over Norton-konto.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v66844717_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 05/07/2016