Virusbeskyttelse og scanningsstatus ved inaktivitet vises som "Fra" i Norton Internet Security 5 til Mac eller Norton AntiVirus 12 til Mac

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Før du begynder, skal du kontrollere, at du er i Finder. Åbn Finder ved at klikke på ikonet Finder på skrivebordet eller i Dock.

2. Klik på > Programmer på menulinjen.

3. Åbn mappen Symantec Solutions.

4. Dobbeltklik på LiveUpdate.

Du kan også starte LiveUpdate ved at klikke på ikonet Norton QuickMenu på menulinjen og derefter klikke på LiveUpdate > Åbn LiveUpdate.

5. Klik på Opdater alt nu.

6. Når LiveUpdate er færdig med opdateringen, vises vinduet LiveUpdate-oversigt. Du kan nu afslutte LiveUpdate.

7. Kør LiveUpdate igen for at sikre dig, at du har de seneste opdateringer.

TRIN 2

Genstart computeren

1. Afslut alle programmer.

2. Genstart computeren.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v66665306_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X 10.10.x, Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x
Sidst ændret: 10/02/2015