Download og installation af Norton Mobile Security, der er købt i Norton Online Store

Download og installer Norton Mobile Security

1. Gør et af følgende:

• Klik på download-linket i den ordrebekræftelsesmail, du modtog, og gå videre til linje 5.

• Gå til webstedet Norton Mobile Security på din mobilenhed.

2. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, skal du trykke på Opret konto. Indtast dine oplysninger, og tryk på Opret konto.

3. Tryk på Tilføj en ny enhed på siden Vælg en enhed at administrere.

4. Tryk på Download på siden Download Norton Mobile Security.

5. Du bliver omdirigeret til siden for Norton Mobile Security i Google Play Store eller iTunes Store. Alt afhængigt af enhedsplatformen skal du gøre et af følgende:

• Android: Tryk på Installer og derefter på Acceptér på Google Play-siden for Norton Mobile Security.

• iOS: På Norton Mobile Security-siden i iTunes trykker du på Hent > Installer.

Norton Mobile Security-applikationen downloades og installeres på din enhed.

6. Når installationen er fuldført, åbnes Norton Mobile Security-applikationen.

7. Læs slutbrugerlicensaftalen, og tryk derefter på Acceptér og start eller på Acceptér.

På en Android-enhed udfører Norton Mobile Security den første konfiguration og kører LiveUpdate, en anti-malware-scanning og en App Advisor-scanning.

8. Hvis du ønsker at bruge alle funktionerne i Norton Mobile Security, skal du gøre et af følgende for at logge på din Norton-konto:

• Android: I øverste venstre hjørne af Norton Mobile Security-skærmen trykker du på menutasten og derefter på Log ind. Indtast din mailadresse og adgangskode, og tryk derefter på Log på.

• iOS: Tryk på Fortsæt, og log derefter på din Norton-konto.

Log på din Norton-konto med den samme mailadresse, som du brugte til at foretage købet i Norton Online Store.

Installationen af Norton Mobile Security er nu fuldført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v66574373_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 05/07/2016