Fejlmeddelelsen (8921,254) "Der kunne ikke etableres forbindelse til Norton LiveUpdate-serveren. Kontrollér internetforbindelsen" vises, når jeg kører LiveUpdate i mit Norton-program

Du kan kontrollere, om det problem, du oplever, er relateret til et kendt systemproblem eller en kendt systemafbrydelse ved at gå ind på siden Status på Norton-tjenester.

TRIN 1

Genstart computeren

1. Afslut alle programmer.

2. Genstart computeren.

TRIN 2

Kør LiveUpdate

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

Du skal muligvis køre LiveUpdate to gange for at installere opdateringerne.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v66503702_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/08/2016