Jeg vil gerne indtaste fornyelseskoden i mit Norton-program til Mac

Hvis abonnementet på dit Norton-program til Mac er udløbet eller ved at udløbe, vises der en advarsel. Hvis du allerede har en abonnementsfornyelseskode, kan du bruge den til at forny dit abonnement. Hvis du ikke har en fornyelseskode, kan du gå til Norton-onlinebutikken og forny abonnementet.

Følg trinene i et af følgende afsnit afhængigt af situationen:

Find din fornyelseskode

Hvis du allerede har en fornyelseskode, skal du gå til trin 2. Fornyelseskodens placering afhænger af, hvordan du købte den.

• Hvis du har købt fornyelseskoden i en online-butik, står aktiveringskoden i mailen med bekræftelsen. Hvis du ikke kan finde mailen med bekræftelsen i din indbakke, skal du kigge i mappen med spam. Disse mail kan ved en fejltagelse blive mærket som spam af nogle spamfiltre. Når du har fundet fornyelseskoden, skal du fortsætte til afsnittet Jeg har en fornyelseskode.

• Hvis du har købt en fornyelseskode uden et Norton-produkt, skal du først finde ud af, hvilket Norton-produkt nøglen skal bruges til. Du kan finde oplysningerne i bekræftelsen pr. mail, du modtog, da du købte abonnementet. Download prøveversionen, og installer programmet, når du ved, hvilket program du har. Brug af fornyelseskoden beskrives i afsnittet Jeg har en fornyelseskode.

• Hvis du har købt programmet i Norton Online Store, kan du også finde fornyelseskoden ved at logge på din konto. Følgende trin viser, hvordan du finder fornyelseskoden via din konto.

1. Log på Norton.

2. Find købet af abonnementsfornyelsen, og klik på bestillingsnummeret.

3. Kopiér fornyelseskoden.

Jeg har en fornyelseskode

1. Start Norton-programmet.

Hvis dit abonnement er udløbet eller ved at udløbe, vises en meddelelse om dette.

2. Gå til vinduet Advarsel om abonnement, og vælg Forny nu med kode i rullemenuen.

3. Klik på OK.

4. Indtast fornyelseskoden, og klik på Forny.

Abonnementet på dit Norton-program er nu fornyet, og abonnementets resterende antal dage vises.

Produktnøglen er en kombination af alfabetiske og numeriske tegn. Den indeholder ikke nogen specialtegn.

Jeg har ikke en fornyelseskode

1. Start Norton-programmet.

Hvis dit abonnement er udløbet eller ved at udløbe, vises en meddelelse om dette.

2. Gå til vinduet Advarsel om abonnement, og vælg Forny nu i rullemenuen.

3. Klik på OK.

Nortons onlinebutik åbnes i din browser, hvor du kan vælge fornyelsesmuligheder til dit abonnement på Norton-programmet til Mac.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at udføre abonnementsfornyelsen.

Når bestillingen er udført, er abonnementet på dit Norton-program fornyet, og abonnementets resterende antal dage vises.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v66500809_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X 10.10.x, Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x
Sidst ændret: 16/06/2015