Sådan afinstalleres Norton-agenten på Mac

Du kan afinstallere Norton-agenten på din Mac når som helst. Når du afinstallerer Norton-agenten på en enhed, fjerens enheden automatisk fra Norton-kontoen, og du kan ikke længere administrere Norton-programmet.

Norton-agenten er kun nødvendig, hvis du har installeret Norton Internet Security 5.X eller Norton AntiVirus 12.X på din Mac-enhed. Norton-agenten er ikke nødvendig, hvis du har Norton Security installeret på din Mac.

Sådan afinstalleres Norton-agenten

1. I Dock skal du klikke på Finder > Program > Symantec Solutions og så dobbeltklikke på Symantec-afinstallationsprogrammet.

2. Klik på Norton i vinduet Afinstaller Symantec-produkter.

3. Klik på Afinstaller.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v66466798_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 09/09/2015