Jeg vil hente Norton AntiVirus 12 eller Norton Internet Security 5 på min Mac

Denne artikel hjælper dig med at hente og installere det Norton-program, som er registreret på din konto, og gælder køb af følgende programmer:

• Norton AntiVirus 12 til Mac

• Norton Internet Security 5 til Mac

Der oprettes en Norton-konto til dig, når du foretager køb i Norton Online Store. Følg disse trin, hvis du ønsker at:

• Installere Norton-programmet for første gang, efter du har købt det.

• Geninstallere Norton-programmet.

• Installere Norton-programmet på en anden computer.

Hvis du ønsker hjælp til at downloade programmer, som ikke er registrerede på din konto, skal du klikke her.

Følg vejledningen på computeren, som du vil installere dit Norton-program på.

TRIN 1

Sådan finder du Norton-produktnøglen

Du finder produktnøglen i mailen med ordrebekræftelsen fra Symantec. Hvis du kan finde produktnøglen i din mail med ordrebekræftelsen, kan du gå til trin 2.

1. Log på Norton-webstedet.

2. Vælg Norton-programmet under Tjenester.

3. Kopiér produktnøglen.

TRIN 2

Hent Norton-programmet via din Norton-konto

1. Log på Norton-webstedet.

2. Klik på Download Norton.

3. Klik på Acceptér og download i vinduet Installation af.

Installationsfilen til Norton-programmet gemmes som standard i mappen Overførsler.

4. Dobbeltklik på installationsfilen til Norton-programmet, når filen er hentet.

5. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

6. Klik på Fortsæt, når LiveUpdate har installeret opdateringer.

7. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Du skal have Mac OS X 10.7 eller nyere for at kunne installere Norton Internet Security 5 til Mac eller Norton AntiVirus 12 til Mac. Hvis du har Mac OS X 10.6.x eller 10.5.x, kan du installere den tidligere version af dit Norton-program. Læs Fejlen: "Inkompatibel version af Mac OS X" vises, når jeg installerer Norton-programmet på min Mac.

Norton AntiVirus for Mac kan ikke administreres via din Norton-kontoportal.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v66235371_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 14/07/2016