Jeg vil hente Norton AntiVirus 12 eller Norton Internet Security 5 på min Mac

Denne artikel hjælper dig med at hente og installere det Norton-program, som er registreret på din konto, og gælder køb af følgende programmer:

• Norton AntiVirus 12 til Mac

• Norton Internet Security 5 til Mac

Der oprettes en Norton-konto til dig, når du foretager køb i Norton Online Store. Følg disse trin, hvis du ønsker at:

• Installere Norton-programmet for første gang, efter du har købt det.

• Geninstallere Norton-programmet.

• Installere Norton-programmet på en anden computer.

Du kan få hjælp til download af et Norton-program, der ikke er registreret på din konto, i Meddelelsen "Bekræft dit køb" vises, når jeg logger på min Norton-konto.

Følg vejledningen på computeren, som du vil installere dit Norton-program på.

Download Norton-programmet

1. Log på Norton.

2. Klik på Download.

3. Klik på Acceptér og download i vinduet Konfiguration.

Installationsfilen til Norton-programmet gemmes som standard i mappen Overførsler.

4. Dobbeltklik på installationsfilen til Norton-programmet, når filen er hentet.

5. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

6. Klik på Fortsæt, når LiveUpdate har installeret opdateringer.

7. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Du skal have Mac OS X 10.7 eller nyere for at kunne installere Norton Internet Security 5 til Mac eller Norton AntiVirus 12 til Mac. Hvis du har Mac OS X 10.6.x eller 10.5.x, kan du installere den tidligere version af dit Norton-program. Læs Fejlen "Inkompatibel version af Mac OS X" vises, når jeg installerer Norton-programmet.

Norton AntiVirus for Mac kan ikke administreres via Norton-kontoen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v66235371_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 27/04/2017