Aktivering af Norton AntiVirus 12 til Mac eller Norton Internet Security 5 til Mac

TRIN 1

Sådan finder du Norton-produktnøglen

Du finder produktnøglen i mailen med ordrebekræftelsen fra Symantec. Hvis du kan finde produktnøglen i din mail med ordrebekræftelsen, kan du gå til trin 2.

1. Log på Norton-webstedet.

2. Vælg Norton-programmet under Tjenester.

3. Kopiér produktnøglen.

TRIN 2

Aktivér dit Norton-program til Mac

1. Klik på ikonet Norton QuickMenu, og klik derefter på Norton AntiVirus > Åbn Norton AntiVirus.

Du kan også starte Norton AntiVirus fra docken.

2. Klik på Aktivér nu.

3. Gå til vinduet Aktivering, indtast din programnøgle, og klik derefter på Aktivér.

4. Indtast din mailadresse i vinduet Tilmelding, og klik på Fortsæt.

Hvis du ikke har en Norton-konto, skal du indtaste en gyldig mailadresse, som du vil bruge til tilmeldingen.

5. Hvis du allerede har en konto, skal du indtaste adgangskoden og derefter klikke på Fortsæt.

Hvis du ikke har en Norton-konto, skal du indtaste oplysninger for en ny konto og derefter klikke på Fortsæt.

6. Klik på Fortsæt.

Norton-programaktiveringen er nu fuldført.

Yderligere oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v66222547_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 05/07/2016