Netværksproxy-indstillinger

En proxyserver regulerer adgangen til internettet og forhindrer eksterne computere i at få adgang til dit netværk. Hvis du er på et netværk, der bruger en proxyserver til at etablere forbindelse til internettet, kan du angive proxyserveroplysningerne i dette vindue. De Norton-specifikke funktioner kræver kun, at du etablerer forbindelse til internettet, når du konfigurerer oplysningerne om proxyserveren. For eksempel bruger Norton-agenten den angivne proxyserver til at kommunikere med Symantecs servere.

Hvis der bruges automatiske konfigurationsscript på netværket til at administrere internetadgangen, skal du angive URL-adressen til PAC-filen (Proxy Automatic Configuration). En PAC-fil indeholder kode, som fortæller browseren, hvilke proxyindstillinger der skal bruges til forskellige websteder på internettet. Den indeholder de ord, som du ønsker at frafiltrere og blokere, når du er på nettet. Du kan også vælge at lade browseren finde proxyindstillingerne automatisk.

Brug følgende afsnit i vinduet til at angive dine proxyindstillinger:

Automatisk konfiguration

Her kan du angive den automatiske konfigurationsadresse eller scriptet, der administrerer internetadgangen.

Du har følgende valgmuligheder:

• Find automatisk indstillinger

Browseren finder automatisk netværksindstillingerne.

Hvis du ikke vil tilsidesætte de manuelle indstillinger for netværksforbindelser, skal du deaktivere denne mulighed.

• Brug script til automatisk konfiguration

Her kan du angive den automatiske konfigurationsadresse eller scriptet, der administrerer internetadgangen for LiveUpdate.

I feltet URL-adresse skal du angive HTTP-adressen eller placeringen af scriptet til PAC-filen (f.eks. file://C:/Proxy.pac).

Proxyindstillinger

Her kan du angive dine proxyindstillinger.

Markér Brug proxyserver til HTTP-forbindelser under Proxyindstillinger, og gør følgende:

• Skriv URL-adressen eller IP-adressen til proxyserveren i adressefeltet.

• Skriv portnummeret for proxyserveren i port -feltet.

Du skal angive en værdi fra 1 til 65535.

Godkendelse

Bruges til at få adgang til internettet via en server, der kræver godkendelse.

Du kan indtaste godkendelsesoplysningerne ved hjælp af felterne Brugernavn og Adgangskode.

Om Norton-kontoen

Hvilke enheder understøttes af Norton?

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v66135793_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 04/09/2015