Tilføjelse af en ekstra licens til Norton Anti-Theft

Hvis du har købt en ekstra licensnøgle til Norton Anti-Theft, kan du bruge licensnøglen til at beskytte dine enheder ved hjælp af Norton Anti-Theft.

Hvis du bruger Norton Mobile Security, vil du ikke kunne bruge funktionen Tilføj enhed, da en licens til Norton Mobile Security kun giver dig ret til at installere Norton Anti-Theft på din Android-enhed. Hvis du vil købe en Norton Anti-Theft-licens til en pc, Køb af en licens til Norton Anti-Theft

Sådan føjer du en ekstra licens til Norton Anti-Theft

1. Åbn webbrowseren, og gå til: https://antitheft.norton.com

2. Klik på Log på her på siden Norton Anti-Theft.

3. På den viste side skal du logge på din konto ved hjælp af brugeroplysningerne til din Norton Account.

4. Klik på Tilføj enhed på siden Norton Anti-Theft.

5. Klik på Tilføj Norton Anti-Theft-licens på siden Konfiguration af Norton Anti-Theft.

6. Indtast produktnøglen i feltet Produktnøgle på siden Tilføj Norton Anti-Theft-licens.

7. Klik på Bekræft.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v65914792_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013