Jeg kan ikke oprette forbindelse til internettet efter installation af Norton-programmet

Problemet med internetforbindelsen kan skyldes flere årsager. Det kan skyldes en midlertidig fejl hos tjenesteudbyderen eller en fejl i computeren pga. firewallen. Vi kan kun rette fejlen, hvis vi kender den nøjagtige årsag.

Hvis du ikke kan åbne et bestemt websted, men godt kan åbne andre websteder, kan du læse Jeg kan ikke åbne et bestemt websted, men jeg kan godt oprette forbindelse til internettet.

Du skal midlertidigt deaktivere din firewall og kontrollere internetforbindelsen

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger.

4. Klik på skydeknappen ved siden af Intelligent firewall på fanen Generelle indstillinger for at slå funktionen fra.

5. Klik på Anvend i rullemenuen i dialogboksen Beskyttelsesadvarsel, og vælg Permanent.

6. Klik på Ok.

7. Kontrollér, om du kan oprette forbindelse til internettet ved at gå ind på www.symantec.com.

8. Gentag trin 1 til 4, og aktivér Intelligent firewall.

Sørg for at aktivere Intelligent firewall, før du udfører de næste trin.

Du skal vælge en af følgende muligheder afhængigt af, om du kan åbne Symantecs websted, når firewallen er slået fra.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v65845544_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/11/2016