Fejlen (8921,252) "Der kunne ikke etableres forbindelse til Norton LiveUpdate-serveren..." vises, når jeg kører LiveUpdate i mit Norton-program

Du kan kontrollere, om det problem, du oplever, er relateret til et kendt systemproblem eller en kendt systemafbrydelse ved at gå ind på siden Status på Norton-tjenester.

TRIN 1

Genstart computeren

1. Afslut alle programmer.

2. Genstart computeren.

TRIN 2

Kør LiveUpdate

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 3.

TRIN 3

Indstil LiveUpdate til at registrere indstillingerne automatisk

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Administratorindstillinger under Detaljerede indstillinger.

4. Klik på Konfigurer ud for Netværksproxy-indstillinger under Administratorindstillinger.

5. I vinduet Netværksproxy-indstillinger skal du markere afkrydsningsfeltet Automatisk registrering af indstillinger under Automatisk konfiguration.

6. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

7. Klik på Luk.

8. Kør LiveUpdate igen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v65564250_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/08/2016