En fejlmeddelelse vises, når LiveUpdate køres

TRIN 1

Kør LiveUpdate efter 24 timer

• Der er i øjeblikket et midlertidigt problem med LiveUpdate-serverne. Du kan være sikker på, at fejlen udbedres hurtigt. Vent i 24 timer, før du kører LiveUpdate igen.

Du vil muligvis se fejlmeddelelsen, når LiveUpdate køres manuelt. LiveUpdate henter opdateringerne automatisk, og når LiveUpdate igen køres manuelt, installeres opdateringerne typisk.

Hvis virusdefinitionerne i dit Norton-program er forældede, kan du opdatere det med Intelligent Updater.

TRIN 2

Kontrollér datoen for virusdefinitionerne

1. Start Norton-programmet.

2. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af dit Norton-program:

• Norton AntiVirus eller Norton Internet Security: I vinduet til Norton-programmet, under LiveUpdate, skal du kontrollere tidspunktet ud for Seneste opdatering.

• Norton 360: I vinduet til Norton-programmet skal du klikke på Sikkerhed. Kontrollér tidspunktet ud for Opdaterede definitioner under Kør LiveUpdate.

3. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af situationen:

• Hvis det er mindre end en dag siden, skal du vente i 24 timer og køre LiveUpdate igen.

• Hvis det er mere end en dag siden, skal du gå videre fra trin 3 og opdatere dine virusdefinitioner med Intelligent Updater.

TRIN 3

Opdater virusdefinitionerne

1. Gå til webstedet med filoverførsler til Intelligent Updater.

2. Afhængigt af hvilken version af Windows du bruger, skal du gøre et af følgende:

• Windows 8/7/Vista/XP 32-bit: Klik på den første fil på listen under Filnavn. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i32.exe. f.eks. 20070828-017-v5i32.exe

• Windows 8/7/Vista 64-bit: Gå til afsnittet for 64-bit platforme, og klik på den første fil på listen med filnavne. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i64.exe. f.eks. 20090922-017-v5i64.exe

3. Gem filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet skal du dobbeltklikke på den fil, du har hentet.

Hvis fejlmeddelelsen stadig vises, når LiveUpdate køres, skal du vente i 24 timer, før LiveUpdate køres igen.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v65386729_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 13/12/2013