Fejl: (8920,227) "Norton LiveUpdate kunne ikke installere en opdatering"

Disse anvisninger gælder for den nuværende version af Norton. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Dobbeltklik på Sikkerhed, og klik derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Afslut alle programmer, og genstart derefter computeren.

TRIN 2

Konfigurer proxyindstillinger for LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klik på Indstillinger.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Administratorindstillinger.

4. Klik på Konfigurer ud for Netværksproxy-indstillinger under Administratorindstillinger.

5. Markér Brug en proxyserver til HTTP-forbindelser under Proxyindstillinger i vinduet Netværksproxyindstillinger.

6. Angiv adressen og porten på proxyserveren.

7. I fald der kræves godkendelse for proxyserveren, skal du markere Der kræves godkendelse for at etablere forbindelse gennem min firewall eller proxyserver og dernæst angive brugernavnet og adgangskoden.

8. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

9. Klik på Luk.

10. Kør LiveUpdate igen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v65072996_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/11/2018