Om Arkivbeskyttelse

Du kan bruge funktionen File Guard i Norton-programmet til at beskytte arkiver, der indeholder følsomme data. File Guard beskytter arkiverne på din Mac mod, at skadelige programmer får adgang til dine følsomme oplysninger uden din tilladelse. Når et skadeligt program forsøger at åbne, kopiere, omdøbe, flytte eller slette et arkiv på listen Beskyttede filer, sender Norton-programmet dig en meddelelse.

Følgende begrænsninger gælder brug af funktionen Arkivbeskyttelse:

• Du kan ikke føje en hel mappe til Arkivbeskyttelse på én gang. Du kan tilføje flere arkiver samtidig ved hjælp af Command-klik eller Shift-klik.

• Et beskyttet arkiv skal være placeret på en lokal disk. Det må ikke placeres i rodmappen på den lokale disk eller i mappen System.

• Du kan maksimalt beskytte 250 arkiver.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6502394_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 28/09/2015